Vastgoedplan bewaakt de continuïteit van uw investering

Ons nieuwe investeringsmodel biedt een optimale balans tussen rendement en zekerheid. Wij gaan graag de afspraak met u aan!
1 Ondanks de recessie creëren wij rendement.
2 Wij bieden u verschillende vastgoedlocaties aan om uit te kiezen. U kunt uw investering spreiden over deze posities. Voorwaarde is wel dat u binnen twee jaar een keuze maakt. De aangeboden locaties voldoen altijd aan de aankoopcriteria.
3 U heeft de mogelijkheid om 1 keer een locatie af te wijzen. Bij de tweede aanbieding zal u automatisch meedoen in de aankoop van de aangeboden locatie.
4 Bij het vinden van de juiste locatie in het eerste jaar heeft u een voordeel-keuze tussen 7% korting op uw aankoop of 7% meer vierkante meters.
5 Bij het vinden van de juiste locatie in het tweede jaar heeft u een voordeel-keuze tussen 14% korting op uw aankoop of 14% meer vierkante meters.
6 Onze vastgoedlocaties worden getoetst op financiële haalbaarheid (Arcadis).
7 minimaal 8% rendement per jaar. Looptijd maximaal 5 jaar.
8 De aangeboden vastgoedlocaties kunnen variëren van minimaal 10 tot maximaal 100 woningen, waardoor we snel resultaat kunnen boeken met de investeringen.
9 Wij garanderen op de aangeboden vastgoedlocaties een schone-grondverklaring, een planologisch-onderzoek, en een positieve bodemtoets.
10 Er zal tevens een onderzoek naar de woonbehoefte van de locatie worden gedaan, door lokale makelaars die werken onder het NVM-keurmerk.
11 De posities vallen binnen de zogeheten ‘zachte plannen’ van het gemeente-beleid (Structuurvisie, Woonvisie, Novex-locaties).
12 Wij gaan de uitdaging aan om u de juiste vastgoedlocatie aan te bieden, die voldoet aan de hierboven gestelde aankoopcriteria. Lukt dat ons niet binnen 2 jaar? Dan ontvangt u 14% rente op uw inleg.

Algemene voorwaarden

De verzamelde gegevens kunnen door Vastgoedplan Nederland gebruikt worden om onze prospects, klanten en partners telefonisch of per e-mail te benaderen met belangrijke updates over onze projecten, commerciële aanbiedingen, ook als die aanbiedingen geen door of namens Vastgoedplan Nederland aangeboden goederen of diensten betreffen. Stelt u benadering in welke vorm dan ook niet op prijs, dan kunt u zich te allen tijde afmelden door een e-mail te sturen naar info@vastgoedplan.nl.

Stel uw vraag

Om een bericht te sturen kunt u onderstaand formulier invullen. Liever telefonisch contact? Bel dan +31 (0)23 808 0008

"*" geeft vereiste velden aan

Abonneren op de nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief vind u iedere maand het laatste nieuws over financiële producten, onze grond, de belangrijkste bedrijfsontwikkelingen en beantwoorden we de meest gestelde vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Vragen over uw uitkering

Heeft u vragen over uw rendementsuitkering van bijvoorbeeld de Scheg? Of een andere vraag over uitkeringen in het algemeen? Vul uw gegevens hieronder in. Wij doen ons best om u binnen 24 uur te woord staan.

Vragen over uitkeringen kunnen alleen via dit formulier gesteld worden, en niet per telefoon.

"*" geeft vereiste velden aan