We hebben in Nederland ruim 175.000 woningen te kort, dus de druk op de Nederlandse woningmarkt is ongekend hoog. We moeten sneller ontwikkelen en sneller bouwen. Daarvoor moet de traditionele manier van projectontwikkeling doorbroken worden. Vastgoedplan is niet afhankelijk van vastgoed financiers of institutionele beleggers, maar werkt samen met particuliere en zakelijke investeerders:
Ontdek Projectontwikkeling End-to-End >>

Een bewezen aanpak
toegepast in Amstelveen

Vastgoedplan Nederland heeft in de Scheg in Amstelveen een vergelijkbare aanpak toegepast specifiek voor de ontwikkeling van gebied met veel verschillende grondeigenaren. Hier komt een woonwijk tot stand. Toen wij de grond aankochten was dit nog agrarische grond. Meer dan 642 investeerders hebben vorig jaar rendement behaald met dit project.

Investeer in projectontwikkeling van Vastgoedplan Nederland®

Nieuwe uitdaging nodig?
Kom werken bij Vastgoedplan!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe energie. Jij toch ook? Bij Vastgoedplan Nederland krijg je veel mogelijkheden om door te groeien in een jong en dynamisch bedrijf in hartje Haarlem.

Check hier onze openstaande vacatures

Algemene voorwaarden

De verzamelde gegevens kunnen door Vastgoedplan Nederland gebruikt worden om onze prospects, klanten en partners telefonisch of per e-mail te benaderen met belangrijke updates over onze projecten, commerciële aanbiedingen, ook als die aanbiedingen geen door of namens Vastgoedplan Nederland aangeboden goederen of diensten betreffen. Stelt u benadering in welke vorm dan ook niet op prijs, dan kunt u zich te allen tijde afmelden door een e-mail te sturen naar info@vastgoedplan.nl.

Stel uw vraag

Om een bericht te sturen kunt u onderstaand formulier invullen. Liever telefonisch contact? Bel dan +31 (0)23 808 0008

"*" geeft vereiste velden aan

Abonneren op de nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief vind u iedere maand het laatste nieuws over financiële producten, onze grond, de belangrijkste bedrijfsontwikkelingen en beantwoorden we de meest gestelde vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Vragen over uw uitkering

Heeft u vragen over uw rendementsuitkering van bijvoorbeeld de Scheg? Of een andere vraag over uitkeringen in het algemeen? Vul uw gegevens hieronder in. Wij doen ons best om u binnen 24 uur te woord staan.

Vragen over uitkeringen kunnen alleen via dit formulier gesteld worden, en niet per telefoon.

"*" geeft vereiste velden aan