Wij helpen u graag op weg

Bel met onze klantenservice of stuur ons een bericht. Om u in de goede richting te helpen ziet u hier de contactgegevens van verschillende afdelingen. Liever langskomen op ons kantoor in Haarlem? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Adresgegevens

Vastgoedplan Nederland B.V.
Grote Houtstraat 176
2011SZ Haarlem
KVK: 61771937
BTW: NL8544 81 436 B01

Vragen over
Projectontwikkeling

Informatie over ruimtelijke ordening en gebiedsontwikkeling.
+31 (0)23 808 0008
info@vastgoedplan.nl

Vragen over
Vacatures

Inhoudelijke vragen over onze openstaande vacatures.
+31 (0)23 808 0008
recruitment@vastgoedplan.nl

Antwoorden op alle
meest gestelde vragen

Vastgoedplan Nederland brengt kapitaal van beleggers en ondernemers samen voor projectontwikkeling. Wij creëren zelf toegevoegde waarde door de taak van gebiedsregisseur op ons te nemen. Van begin tot eind. Wij hebben een plangebied. U investeert samen met ons in dat gebied. Wij brengen dat plangebied zelf in ontwikkeling. De lijntjes zijn kort doordat Vastgoedplan Nederland bij alle stappen betrokken is. Van kavel tot de bouw. Zo versnellen wij met z’n alle het proces.

Alle expertise die hiervoor nodig is, hebben wij in huis; investeerders,stedenbouwkundigen, plan-economen, juridische adviseurs, makelaars, taxateurs,notarissen, aannemers en bouwers.

Als investeerder bij Vastgoedplan Nederland wordt u officieel mede-eigenaar van het gebied dat we ontwikkelen. U krijgt een onverdeeld aandeel, waarmee u collectief eigenaar bent van een deel van het ontwikkelgebied. Dit wordt geregistreerd in het Kadaster; het Nederlands openbaar register van registergoederen. Uw eigendom kan alleen overgedragen worden met uw medewerking via een notaris, die is verplicht om het Kadaster hiervan op de hoogte te brengen. Het Kadaster stuurt vervolgens weer een bericht naar de oude en nieuwe eigenaar. Bij verkoop van een perceel krijgen alle eigenaren van een onverdeeld aandeel dezelfde verkoopopbrengst per vierkante meter.
Er kunnen geen garanties worden gegeven over de mogelijke waardevermeerdering van uw investering. Informatie over de risico’s kunt u vinden op onze risico-pagina.
Als u met Vastgoedplan Nederland investeert, dan wordt u officieel, via de notaris en het Kadaster, eigenaar van een gedeelte van het perceel dat we ontwikkelen. De eigenaar van grond is zelf verantwoordelijk voor het beheer (de feitelijke verzorging) van de gekochte grond. Het beheer van de grond mag niet worden uitgevoerd door derden.
Informatie over de risico’s kunt u vinden op onze risico-pagina.
Wanneer u eigenaar bent van een perceel, bent u ook verantwoordelijk voor de ‘zakelijke lasten’. Zakelijke lasten zijn de lasten die de gemeente en het waterschap bij u jaarlijks in rekening brengen. Denk bijvoorbeeld aan de onroerendezaakbelasting (OZB) of het rioolrecht. Omdat gemeentes zelf de tarieven mogen bepalen, betaalt u niet overal hetzelfde. In de praktijk zien we dat dit meestal om kleine bedragen gaat.

Klopt de aanslag niet? In sommige gevallen ontvangt alleen degene die het grootste onverdeeld aandeel van een perceel bezit de aanslag, of is het bedrag te hoog. U kunt in dit geval bezwaar indienen bij de betreffende gemeente. Doe dit wel op tijd, het bezwaar moet binnen 6 weken zijn ingediend. U kunt dit ook doen via www.kosteloosbezwaar.nl. Zij regelen dit kosteloos voor u.

Algemene voorwaarden

De verzamelde gegevens kunnen door Vastgoedplan Nederland gebruikt worden om onze prospects, klanten en partners telefonisch of per e-mail te benaderen met belangrijke updates over onze projecten, commerciële aanbiedingen, ook als die aanbiedingen geen door of namens Vastgoedplan Nederland aangeboden goederen of diensten betreffen. Stelt u benadering in welke vorm dan ook niet op prijs, dan kunt u zich te allen tijde afmelden door een e-mail te sturen naar info@vastgoedplan.nl.

Stel uw vraag

Om een bericht te sturen kunt u onderstaand formulier invullen. Liever telefonisch contact? Bel dan +31 (0)23 808 0008

"*" geeft vereiste velden aan

Abonneren op de nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief vind u iedere maand het laatste nieuws over financiële producten, onze grond, de belangrijkste bedrijfsontwikkelingen en beantwoorden we de meest gestelde vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Vragen over uw uitkering

Heeft u vragen over uw rendementsuitkering van bijvoorbeeld de Scheg? Of een andere vraag over uitkeringen in het algemeen? Vul uw gegevens hieronder in. Wij doen ons best om u binnen 24 uur te woord staan.

Vragen over uitkeringen kunnen alleen via dit formulier gesteld worden, en niet per telefoon.

"*" geeft vereiste velden aan