Vastgoedplan bewaakt de continuïteit van uw investering

VastgoedplanPlus+ heeft de juiste bestemming voor uw uitkering van de Scheg-Oost. Optimale balans tussen rendement en zekerheid. Wij gaan graag de volgende afspraken met u aan!
1 Direct rendement op uw geld na ondertekenen van de afsprakenbrief
2 Wij bieden u verschillende locaties aan om uit te kiezen. U kunt uw investering spreiden over deze posities, voorwaarde is wel dat u binnen twee jaar een keuze maakt. De aangeboden posities voldoen altijd aan de aankoopcriteria.
3 U heeft de mogelijkheid om 1 keer een locatie af te wijzen die voldoet aan onze aankoopcriteria. Bij de tweede aanbieding zal u automatisch meedoen in de aankoop van de aangeboden positie.
4 Bij het vinden van de juiste locatie in het eerste jaar heeft u een voordeel-keuze tussen 7% korting op uw aankoop of 7% meer vierkante meters.

5 Bij het vinden van de juiste locatie in het tweede jaar heeft u een voordeel-keuze tussen 14% korting op uw aankoop of 14% meer vierkante meters.

6 Alle posities die wij u aanbieden zijn onafhankelijk financieel getoetst door Arcadis. Deze posities hebben een minimaal gemiddeld rendement van 8% op jaarbasis.
7 Arcadis zal de posities toetsen op financiële haalbaarheid. De minimale eis is gemiddeld 8% per jaar aan rendement met een maximale looptijd van 5 jaar.
8 De aangeboden posities kunnen variëren van minimaal 10 tot maximaal 100 woningen waardoor we snel resultaat kunnen boeken met de investeringen.
9 Wij garanderen dat de aangeboden posities een planologisch-onderzoek, schone-grondverklaring en een bodemtoets hebben gehad met natuurlijk een positief resultaat.
10 Er zal een tevens een onderzoek naar de woonbehoefte van de locatie worden gedaan door lokale makelaars die werken onder het RVM-keurmerk.
11 De posities vallen binnen de zogeheten zachte plannen van het gemeente-beleid (Structuurvisie, Woonvisie, Novex-locaties).
12 Wij gaan de uitdaging aan u om er voor te zorgen dat u de juiste positie wordt aangeboden die voldoet aan de hieraan boven gestelde aankoopcriteria, lukt dat ons niet binnen 2 jaar dan ontvangt u 14% rente op uw inleg.

Algemene voorwaarden

De verzamelde gegevens kunnen door Vastgoedplan Nederland gebruikt worden om onze prospects, klanten en partners telefonisch of per e-mail te benaderen met belangrijke updates over onze projecten, commerciële aanbiedingen, ook als die aanbiedingen geen door of namens Vastgoedplan Nederland aangeboden goederen of diensten betreffen. Stelt u benadering in welke vorm dan ook niet op prijs, dan kunt u zich te allen tijde afmelden door een e-mail te sturen naar info@vastgoedplan.nl.

Stel uw vraag

Om een bericht te sturen kunt u onderstaand formulier invullen. Liever telefonisch contact? Bel dan +31 (0)23 808 0008

"*" geeft vereiste velden aan

Abonneren op de nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief vind u iedere maand het laatste nieuws over financiële producten, onze grond, de belangrijkste bedrijfsontwikkelingen en beantwoorden we de meest gestelde vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Vragen over uw uitkering

Heeft u vragen over uw rendementsuitkering van bijvoorbeeld de Scheg? Of een andere vraag over uitkeringen in het algemeen? Vul uw gegevens hieronder in. Wij doen ons best om u binnen 24 uur te woord staan.

Vragen over uitkeringen kunnen alleen via dit formulier gesteld worden, en niet per telefoon.

"*" geeft vereiste velden aan