Projectontwikkeling end-to-end

Groningen, Reitdiep-Noord

Groningen, Reitdiep-Noord

Investeren vanaf
€10.875,-
v.a. 125 m²

100% (uit)verkocht

Prijs / m2€ 87

Prognose verkoop / m2*€105/€153

Rendementsprognose8% – 20% p.j.

Verwachte looptijd*5 jaar

Ik wil Advies
Bereken rendement

Realisatie duurzame en natuur inclusieve woonwijk

De hoofd-stad van de gelijknamige provincie telt 230.000 inwoners en is de zevende grootste stad van Nederland, en met afstand de grootste uit de noordelijke provincies. Groningen heeft zo’n 120.000 woningen en dat zijn er voorlopig nog lang niet genoeg…
Groningen is een echte universitaire studenten- stad. Een van de bekendste en oudste campussen in Nederland is de Zernike Campus. Deze locatie is eind jaren ‘60 van de vorige eeuw ontstaan aan de noordelijke rand van de stad Groningen ten oosten van ons grondgebied. Het water van het Reitdiep scheidt de woonomgeving van deze bruisende campus voor innovatie, creativiteit, talent en bedrijvigheid.

Gemeente Groningen, groeit en groeit

“Bouwen, bouwen en nog eens bouwen”
Bron; Woonvisie Groningen 2020
Aantal inwoners in Groningen neemt toe.
Bron; Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)
Aantal inwoners groeit hard in Groningen.
Bron; GIC.nl)
Ook CBS en planbureau voor de Leefomgeving verwachten een flinke groei; meer dan 10% tot 2035.
Bron; Woonvisie Groningen 2020
Groningen zoekt actief naar voor locaties om te ontwikkelen; Reitdiep is één van die locaties.
Bron; GIC.nl)

Ontwikkelgebied

Het het te ontwikkelen gebied beslaat 2,9 hectare en ligt in het noordwesten van Groningen. Het ligt stedenbouwkundig prachtig tegen het water aan van Reitdiep en sluit aan bij de Hoogeweg. Het is snel en gemakkelijk bereikbaar vanuit geheel Noord Nederland door de aansluitingen op het landelijk wegennet.

Locatie

Digitale rondleiding

U kunt alle ins en outs over het project lezen via onze digitale rondleiding, hierin worden alle onderstaande details m.b.t. project Groningen duidelijk omschreven. Vraag hieronder direct vrijblijvend de toegangscode aan.
Toegangscode aanvragen
Ik heb al een code

Punten digitale rondleiding

END-TO-END ProjectontwikkelingHet grondgebiedWoonvisie Overijsel, OverdinkelReferentieproject Groningen Reitdiep fase 3RendementsprognoseOntwikkeltrajectBestemmingsplan (procedure & tijdsduur)Het aankoopprocesRisico’sMeedoen (hoe het werkt)

Investeren in projectontwikkeling

Met Vastgoedplan Nederland investeert u in duurzame woonwijken die wij zelf ontwikkelen in samenwerking met gerenommeerde partijen. Wij investeren in projecten waar wij kansen zien. Wij zijn End-to-End betrokken bij de ontwikkeling; van grasland tot aan de laatste steen in de bouw. Wij verkopen die grond aan u als investeerder. Die omzet gebruiken wij om zelf de planontwikkeling te financieren. Het risico daarvoor nemen wij voor onze rekening. Hierdoor blijft de balans tussen ons als ontwikkelaar en u als investeerder intact. Onze aanpak hebben wij in Amstelveen met succes toegepast. Met een onverdeeld aandeel, specifiek ontworpen voor onze beleggers, komt daar een woonwijk tot stand. Meer dan 642 investeerders hebben vorig jaar rendement behaald met dit project.

Aantrekkende woningmarkt

De kranten koppen dagelijks met berichtgeving over de sterk aantrekkende woningmarkt, prijsstijgingen en recordaantal woningverkopen. Dergelijke geluiden zijn overal te horen. Met name in het afgelopen jaar werd record op record verbroken. Met de huidige achterstand van 200.000 woningen is de rek er op de woningbouwmarkt nog niet uit. Dat is zelfs een understatement, volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek zal het bevolkingsaantal in Nederland tot 2040 met 1 miljoen toenemen en dat terwijl het aantal personen per huishouden afneemt. Er zijn dus veel meer woningen nodig. Vrijwel overal zal het aantal huishoudens blijven toenemen.

Anticipeer

Door nu te anticiperen en positie in te nemen op strategische locaties in gebieden waar de komende jaar flink gebouwd moet worden kunt u uw vermogen beschermen en profiteren van een aantrekkelijke vermogensgroei. Wij laten stedenbouwkundige plannen maken voor de grond die wij aankopen. We hebben een groot netwerk van specialisten opgebouwd in de afgelopen tien jaar. Diverse makelaars, architecten, stedenbouwkundige zijn betrokken bij het ontwikkelbaar maken van het gebied. Wanneer wij onze plannen afstemmen met gemeenten maken wij ook stappen naar de realisatie van een project. Elke stap die we maken creëert waarde voor de gekochte grond.

De route naar een aantrekkelijk rendement

In een persoonlijk gesprek laten wij u graag helder en duidelijk zien welke mogelijkheden er zijn voor het investeren in duurzame projectontwikkeling. Daarbij zijn uw wensen, situatie en onze kennis en ervaring erg belangrijk om een investering aan te bieden op maat. Met u en voor u. Als u besluit over te gaan tot investeren is de procedure eenvoudig.

  • Persoonlijke kennismaking We maken een afspraak met u voor een persoonlijk onderhoud op een locatie en tijd wanneer het u schikt, om de koopovereenkomst plus bijbehoren informatie door te nemen. Mochten er nog vragen zijn nemen we de tijd om deze duidelijk te beantwoorden.
  • Koopovereenkomst Na akkoord wordt er een koopovereenkomst ondertekend in tweevoud. Wij zullen er daarna zorg voor dragen dat de getekende koopovereenkomst wordt doorgestuurd naar de notaris.
  • Gefeliciteerd! Nadat de notariële overdracht heeft plaatsgevonden bent u de trotse bezitter van een kadastraal geregistreerd perceel grond in het te ontwikkelen plangebied.
Maak een afspraak

Wij adviseren u graag over uw belegging

In een persoonlijk (telefonisch) gesprek laten wij u graag helder en duidelijk zien welke mogelijkheden er zijn voor het investeren in duurzame projectontwikkeling. Daarbij zijn uw wensen, situatie en onze kennis en ervaring erg belangrijk om een investering aan te bieden op maat.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
DD slash MM slash JJJJ

Wilt u meer informatie?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij sturen u de brochure toe

Succesvol afgeronde beleggingen

Een bewezen aanpak
toegepast in Amstelveen

De Scheg Oost is de eerste grondbelegging ooit die succesvol is afgerond in Nederland. We kunnen terugkijken samen met onze beleggers naar een mooi resultaat. In een coronaperiode waren wij als Vastgoedplan Nederland in staat om 642 van beleggers een uitkering te geven met een gemiddeld percentage tussen de 8% en 20%. Daarnaast hebben deze inspanningen ook geleid tot het realiseren van de nieuwe woningbouw. hebben wij binnen een jaar ook een akkoord
Meer informatie
Overtuig u zelf

Ervaringen en Referenties

FAQ

Natuurlijk staan we paraat om je te helpen. Check hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Vastgoedplan Nederland brengt kapitaal van beleggers en ondernemers samen voor projectontwikkeling. Wij creëren zelf toegevoegde waarde door de taak van gebiedsregisseur op ons te nemen. Van begin tot eind. Wij hebben een plangebied. U investeert samen met ons in dat gebied. Wij brengen dat plangebied zelf in ontwikkeling. De lijntjes zijn kort doordat Vastgoedplan Nederland bij alle stappen betrokken is. Van kavel tot de bouw. Zo versnellen wij met z’n alle het proces.

Alle expertise die hiervoor nodig is, hebben wij in huis; investeerders,stedenbouwkundigen, plan-economen, juridische adviseurs, makelaars, taxateurs,notarissen, aannemers en bouwers.

Door de regie te pakken over de hele ontwikkeling ontstaat een werkbare situatie. Vastgoedplan Nederland laat stedenbouwkundige plannen maken, onderhandelt met de gemeente en stuurt aan bij de bouw. Er is weinig tussenkomst van andere partijen. Dit versnelt de ontwikkeling. Wij zijn de enige partij in Nederland met deze aanpak.

Als investeerder bij Vastgoedplan Nederland wordt u officieel mede-eigenaar van het gebied dat we ontwikkelen. U krijgt een onverdeeld aandeel, waarmee u collectief eigenaar bent van een deel van het ontwikkelgebied. Dit wordt geregistreerd in het Kadaster; het Nederlands openbaar register van registergoederen. Uw eigendom kan alleen overgedragen worden met uw medewerking via een notaris, die is verplicht om het Kadaster hiervan op de hoogte te brengen. Het Kadaster stuurt vervolgens weer een bericht naar de oude en nieuwe eigenaar. Bij verkoop van een perceel krijgen alle eigenaren van een onverdeeld aandeel dezelfde verkoopopbrengst per vierkante meter.

Er kunnen geen garanties worden gegeven over de mogelijke waardevermeerdering van uw investering. Informatie over de risico’s kunt u vinden op onze risico-pagina.

Als u met Vastgoedplan Nederland investeert, dan wordt u officieel, via de notaris en het Kadaster, eigenaar van een gedeelte van het perceel dat we ontwikkelen. De eigenaar van grond is zelf verantwoordelijk voor het beheer (de feitelijke verzorging) van de gekochte grond. Het beheer van de grond mag niet worden uitgevoerd door derden.

Informatie over de risico’s kunt u vinden op onze risico-pagina.

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk hier de volledige FAQ

Vastgoedplan Nederland

Grote Houtstraat 176
2011SZ Haarlem

Working 9 to 5 ♬

023 808 0008

Algemene voorwaarden

De verzamelde gegevens kunnen door Vastgoedplan Nederland gebruikt worden om onze prospects, klanten en partners telefonisch of per e-mail te benaderen met belangrijke updates over onze projecten, commerciële aanbiedingen, ook als die aanbiedingen geen door of namens Vastgoedplan Nederland aangeboden goederen of diensten betreffen. Stelt u benadering in welke vorm dan ook niet op prijs, dan kunt u zich te allen tijde afmelden door een e-mail te sturen naar info@vastgoedplan.nl.

Stel uw vraag

Om een bericht te sturen kunt u onderstaand formulier invullen. Liever telefonisch contact? Bel dan +31 (0)23 808 0008

"*" geeft vereiste velden aan

Abonneren op de nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief vind u iedere maand het laatste nieuws over financiële producten, onze grond, de belangrijkste bedrijfsontwikkelingen en beantwoorden we de meest gestelde vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Vragen over uw uitkering

Heeft u vragen over uw rendementsuitkering van bijvoorbeeld de Scheg? Of een andere vraag over uitkeringen in het algemeen? Vul uw gegevens hieronder in. Wij doen ons best om u binnen 24 uur te woord staan.

Vragen over uitkeringen kunnen alleen via dit formulier gesteld worden, en niet per telefoon.

"*" geeft vereiste velden aan