Nieuws
jan 01

Geslaagde verkoop De Scheg-Oost in Amstelveen

In De Scheg-Oost in Amstelveen heeft Vastgoedplan Nederland voor meer dan 600 beleggers rendement behaald. Deze wordt helemaal uitgekeerd als de overeenkomst met de gemeente Amstelveen is getekend. De bouw start het tweede kwartaal van 2022. In dit gebied komen 172 groene en duurzame koopwoningen in het dure en middeldure segment. Nu de ontwikkelingen in De Scheg-Oost en De Scheg-West worden gerealiseerd focussen wij onze nu op een ontwikkeling in De Scheg-Midden om ook daar een hoogwaardige woonwijk te realiseren.

Uitdaging van grote hoeveelheid grondeigenaren
Vastgoedplan Nederland heeft het voor elkaar gekregen om de ontwikkeling van De Scheg-Oost op gang te krijgen van percelen verdeeld over meerdere grondeigenaren. Investeerders werden met onze aanpak gezamenlijk eigenaar van het project met een onverdeeld aandeel. Op deze manierwaren wij in staat om als vertegenwoordiger van de beleggers op te treden richting de gemeente Amstelveel.

Belegger is winnaar
Wij zijn verheugd dat het met de geslaagde verkoop voor het eerst gelukt is om de ‘gewone belegger’ mee te laten profiteren van een ontwikkelplan voor meerdere particuliere beleggers. Doordat de ontwikkeling niet door de klassieke partijen opgepakt is, met rentedragende financiering van banken, konden we rustig ontwikkelen, zonder gestoord te worden door externe factoren. Onze beleggers zitten erin voor de langeretermijn. En dat geeft rust. Daarvan hebben wij optimaal kunnen profiteren. Het resultaat; rendement voor onze beleggers en bovendien een mooie nieuwe uitbreidingslocatie voor de gemeente Amstelveen.

De Scheg-Midden laatste deelgebied
Nu er concrete plannen liggen voor De Scheg-Oost en -West willen wij doorpakken voor De-Scheg Midden. Dit middengebied is het laatste deelgebied van deze ontwikkeling in Amstelveen. Voor deze ontwikkeling pakt Vastgoedplan Nederland de regie. Wij hebben de ambitie uitgesproken om voor het eind van het jaar een bestemmingsplan klaar te hebben dat door de gemeenteraad beoordeeld kan worden. Een update van De Scheg-Midden kunt u hier vinden.

 

Meer informatie?

Bel 023 – 808 0008

Onze projectmanagers zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons ook een bericht sturen.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene voorwaarden

De verzamelde gegevens kunnen door Vastgoedplan Nederland gebruikt worden om onze prospects, klanten en partners telefonisch of per e-mail te benaderen met belangrijke updates over onze projecten, commerciële aanbiedingen, ook als die aanbiedingen geen door of namens Vastgoedplan Nederland aangeboden goederen of diensten betreffen. Stelt u benadering in welke vorm dan ook niet op prijs, dan kunt u zich te allen tijde afmelden door een e-mail te sturen naar info@vastgoedplan.nl.

Stel uw vraag

Om een bericht te sturen kunt u onderstaand formulier invullen. Liever telefonisch contact? Bel dan +31 (0)23 808 0008

"*" geeft vereiste velden aan

Abonneren op de nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief vind u iedere maand het laatste nieuws over financiële producten, onze grond, de belangrijkste bedrijfsontwikkelingen en beantwoorden we de meest gestelde vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Vragen over uw uitkering

Heeft u vragen over uw rendementsuitkering van bijvoorbeeld de Scheg? Of een andere vraag over uitkeringen in het algemeen? Vul uw gegevens hieronder in. Wij doen ons best om u binnen 24 uur te woord staan.

Vragen over uitkeringen kunnen alleen via dit formulier gesteld worden, en niet per telefoon.

"*" geeft vereiste velden aan