Nieuws
nov 03

Nieuwste project opgepakt door de media

Neck: Wonen aan het water, ons nieuwste project wordt niet alleen door onze relaties goed ontvangen, ook de pers omarmd het project.

Onlangs hebben wij ons nieuwste project Neck: Wonen aan het water geïntroduceerd aan onze vaste relaties. Het project is een kopie van het meest succesvolle project wat Amstelveen ooit heeft gekend: Wonen aan de Poel. Wonen aan de Poel is inmiddels gerealiseerd aan de rand van een exclusieve, parkachtige omgeving. Voorop staan bij dit fantastische project, ongekend veel privacy en ruimte op enkele minuten afstand van het bruisende stadshart van Amstelveen. Ongekend veel meer vraag dan aanbod was het gevolg bij dit project. Dit is voor ons reden geweest om op zoek te gaan naar een soortgelijk gebied om ons nieuwste project te ontwikkelen, dit is Neck geworden in de gemeente Wormerland. Hier willen wij een geweldig plan gaan ontwikkelen samen met onze relaties.

Wilt u het artikel lezen wat in het Noordhollands Dagblad heeft gestaan, klik dan hier.‍

Meer informatie?

Bel 023 – 808 0008

Onze projectmanagers zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons ook een bericht sturen.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene voorwaarden

De verzamelde gegevens kunnen door Vastgoedplan Nederland gebruikt worden om onze prospects, klanten en partners telefonisch of per e-mail te benaderen met belangrijke updates over onze projecten, commerciële aanbiedingen, ook als die aanbiedingen geen door of namens Vastgoedplan Nederland aangeboden goederen of diensten betreffen. Stelt u benadering in welke vorm dan ook niet op prijs, dan kunt u zich te allen tijde afmelden door een e-mail te sturen naar info@vastgoedplan.nl.

Stel uw vraag

Om een bericht te sturen kunt u onderstaand formulier invullen. Liever telefonisch contact? Bel dan +31 (0)23 808 0008

"*" geeft vereiste velden aan

Abonneren op de nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief vind u iedere maand het laatste nieuws over financiële producten, onze grond, de belangrijkste bedrijfsontwikkelingen en beantwoorden we de meest gestelde vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Vragen over uw uitkering

Heeft u vragen over uw rendementsuitkering van bijvoorbeeld de Scheg? Of een andere vraag over uitkeringen in het algemeen? Vul uw gegevens hieronder in. Wij doen ons best om u binnen 24 uur te woord staan.

Vragen over uitkeringen kunnen alleen via dit formulier gesteld worden, en niet per telefoon.

"*" geeft vereiste velden aan