Nieuws
mei 09

Veel animo voor woningen in Overgooi

Er is veel belangstelling voor de woningen die in ontwikkeling zijn in de wijk ‘Overgooi’ in Almere. De kavels op de gemeentegrond verkopen snel en ook ontwikkelaar Timpaan is met de verkoop van toekomstige huizen gestart. Het animo is goed nieuws voor Vastgoedplan Nederland. Wij werken aan een ontwikkeling vlak naast de kavels van Timpaan.

Overgooi is een gebied middenin een groen polderlandschap, door bos omlijst, aan de overkant van ‘t Gooi. De wijk is een exclusief en hoogwaardig gebied grenzend aan het Cirkelbos. Hier worden woningen gecombineerd met groen landschap, brede grasstroken en bomen. Vrij wonen in de Randstad midden in de natuur.

Woningen en grond in de verkoop

Op de grond van ontwikkelaar Timpaan vlak naast het Cirkelbos komen 65 vrijstaande luxevilla’s; het zogenaamde project BOSS Overgooi. Voor de eerste tien kavels hebben 130 mensen zich ingeschreven. De overige 55 kavels van Timpaan gaan later dit jaar nog in de verkoop. De belangstelling is dus groot.

De huizen worden gebouwd zo veel mogelijk in harmonie met de natuur. Naast de woningen plant de ontwikkelaar1.000 bomen in de openbare ruimte. De gemeente Almere wil hier een hoogwaardig boslandschap van maken waar gewoond wordt.

Grondpositie Vastgoedplan Nederland

Vastgoedplan Nederland heeft een grondpositie samen met andere grondeigenaren precies tussen de grond van de gemeente en het grondgebied van ontwikkelaar Timpaan. Dit gebied is de laatste fase waar nog geen concreet plan voor is gemaakt. Met de verkoop van woningen aan beide kanten zien wij serieuze kansen om dit tussengelegen gebied ook te ontwikkelen. Daar pakken wij de regie in. Vastgoedplan Nederland is begonnen met de gebiedsonderzoeken om te kijken wat mogelijk is voor de laatste fase van Overgooi.

Mogelijkheden onderzoeken

Wij zijn gemotiveerd om van Overgooi een groen en duurzaam project te maken wat aansluit bij de wensen van de gemeente en aansluit bij de toekomstige buurt.
Één ding is zeker, er is belangstelling voor woningen in dit unieke gebied. Mensen uit de omgeving zoeken naar mogelijkheden om in rust te wonen in een bosrijke omgeving dichtbij de stad. Almere Overgooi biedt die mogelijkheid. Dat laten wij ook terugkomen in onze stedenbouwkundige plannen.

Meer informatie?

Bel 023 – 808 0008

Onze projectmanagers zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons ook een bericht sturen.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene voorwaarden

De verzamelde gegevens kunnen door Vastgoedplan Nederland gebruikt worden om onze prospects, klanten en partners telefonisch of per e-mail te benaderen met belangrijke updates over onze projecten, commerciële aanbiedingen, ook als die aanbiedingen geen door of namens Vastgoedplan Nederland aangeboden goederen of diensten betreffen. Stelt u benadering in welke vorm dan ook niet op prijs, dan kunt u zich te allen tijde afmelden door een e-mail te sturen naar info@vastgoedplan.nl.

Stel uw vraag

Om een bericht te sturen kunt u onderstaand formulier invullen. Liever telefonisch contact? Bel dan +31 (0)23 808 0008

"*" geeft vereiste velden aan

Abonneren op de nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief vind u iedere maand het laatste nieuws over financiële producten, onze grond, de belangrijkste bedrijfsontwikkelingen en beantwoorden we de meest gestelde vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Vragen over uw uitkering

Heeft u vragen over uw rendementsuitkering van bijvoorbeeld de Scheg? Of een andere vraag over uitkeringen in het algemeen? Vul uw gegevens hieronder in. Wij doen ons best om u binnen 24 uur te woord staan.

Vragen over uitkeringen kunnen alleen via dit formulier gesteld worden, en niet per telefoon.

"*" geeft vereiste velden aan